Home     |     .Net Programming    |     cSharp Home    |     Sql Server Home    |     Javascript / Client Side Development     |     Ajax Programming

Ruby on Rails Development     |     Perl Programming     |     C Programming Language     |     C++ Programming     |     IT Jobs

Python Programming Language     |     Laptop Suggestions?    |     TCL Scripting     |     Fortran Programming     |     Scheme Programming Language


 
 
Cervo Technologies
The Right Source to Outsource

MS Dynamics CRM 3.0

C# Programming

Warning: The class name '?' is not a valid identifier for this language - cannot find


I've got the following warning: "The class name '?' is not a valid
identifier for this language. "
I could not find what is the reason of this warning because the line/column
number are 0.
There is no class named "?" in my code. Google and VS Search know nothing
about this warning.

Here is the screen shot: http://www.zgadzaj.pl/temp/warning.jpg

Can someone help me?
Marek

Do a search on your prject for the ? symbol.

I suspect somewhere you meant to do this:

int? myVar = 10;

u have done this

int ? = 10;

Just a guess. I would have expected more than a warning for such a mistake
tho. But a search for ? should uncover it.

"Marek Zgadzaj" <u@nospamzgadzaj.hg.pl> wrote in message

news:erq833$ag9$1@inews.gazeta.pl...

PokerMan,

Thank for your post.

> Do a search on your prject for the ? symbol.
> I suspect somewhere you meant to do this:
> int? myVar = 10;
> u have done this
> int ? = 10;
> Just a guess. I would have expected more than a warning for such a mistake
> tho. But a search for ? should uncover it.

I searched current document and found 2 of "?" - both inside the strings. I
closed the document to see if the warning was related to the document
itself. And now I saw the error in designer:
http://www.zgadzaj.pl/temp/error.jpg

I am afraid that I am forced to restore the whole project from last backup.
I do not know if it is possible to repair the designer code.

Marek

> I searched current document and found 2 of "?" - both inside the strings.
> I closed the document to see if the warning was related to the document
> itself. And now I saw the error in designer:
> http://www.zgadzaj.pl/temp/error.jpg

> I am afraid that I am forced to restore the whole project from last
> backup. I do not know if it is possible to repair the designer code.

After close the error message, the error disappeared. Now all is correct.
I've backuped the project.
Marek
Add to del.icio.us | Digg this | Stumble it | Powered by Megasolutions Inc